folk.jpg
Nytt år med Phontrattarne!

Efter en lyckad sommarturné där vi besökte Gotland, Öland, Kalmar och Köpenhamn ser vi nu fram emot ett nytt Phontrattsår. Det kommer till hösten finnas några lediga platser så hör av dig om du är intresserad av att spela, sjunga eller dansa med oss.

Phontrattarne är en aktiv förening och ett fantastiskt sätt att förgylla din studietid på! Vi repar varje torsdag på Norrlands nation, åker på rephelger och har flera roliga spelningar varje termin. Varje vår sätter vi upp Grand Show på Reginateatern i Uppsala, och under sommaren åker vi på turné!

Missa inte chansen att vara med i Phontrattarne!

Maila info@phontrattarne.com om du är intresserad. Vi har fika! (PS du behöver inte vara student)

Välkommen!

Kalendarium

För närvarande inga inlagda händelser.

Visa alla

Seriöst underhållande galenskap

Du får jazz från storband, schlager av tidigare årgång, showdans, kvartettsång, glitter, sväng, skoj, fart, stepp, elegans, gladjazz, glam och tokroliga betraktelser. Vi presenterar: Svenska Showorkestern Phontrattarne.

I maj ges föreställningen Grand Show i Uppsala. En helt ny uppsättning produceras varje år! En alldeles särskilt välblandad showkompott med mersmak, som återvändande publik vittnar om.

Upptäcker du att Svenska Showorkestern Phontrattarne är helt i din smak eller vet du redan det? Vi skräddarsyr sköna musikupplevelser åt Dig. Vi blåser upp till dans eller underhåller till kaffet. För mer information eller bokning hör av dig till vår manager via kontaktsidan.

Svenska Showorkestern Phontrattarne tillhör Norrlands nation i Uppsala. Vi består av en saxofon-, trombon-, trumpetsektion och komp. Sångare och balett bildar showtruppen. I vårt fotoalbum får du smakprov på hur vi kan se ut i olika nummer.

Orkesterns anrika historia finns även samlad i kortformat här.

Facebook

Flitig Facebook-användare? Gilla oss för att få koll på allt som händer kring Phontrattarne!

Studiefrämjandet Svenska Showorkestern Phontrattarne är registrerad som studiecirkel i Studiefrämjandet. Alla evenemang görs i samarbete med Studiefrämjandet