Kontakta oss

Phontrattarne har roat, inte bara sig själva, utan en mängd uppdragsgivare sedan starten 1956. Kan vi hjälpa dig? Kontakta oss för information och bollande av idéer.

För spelningsförfrågan eller bokning mejlar du till manager(a)phontrattarne.com.

Svenska Showorkestern Phontrattarne
Västra Ågatan 14
753 09 Uppsala

Vill du spela med oss?

Spelar du ett storbandsinstrument, sjunger eller dansar är du alltid välkommen att ta kontakt med oss på info(a)phontrattarne.com.

Gästbok

Endast de 8 senaste inläggen visas. Läs den fullständiga gästboken här.

Ditt namn
Hälsning

2015-11-19
Lars Andersson:
Hej!

Jättestort tack för en fantastisk show på Växtskyddskonferensens middag! Jag har fått många entusiastiska kommentarer från deltagare och superlativen har inte räckt till för att beskriva hur uppskattat det var!
2013-05-13
X:
Dags att uppdatera listan över Kalle Kotte-stipendiater.
2013-04-28
Joakim:
Hej! Tack för en superkul show på stan igår! Jag har precis köpt biljetter till premiären. Ser fram emot det.

Ps. Jag klickade runt på er sida nyss. Sidan om Kotte-stipendiet verkar inte vara uppdaterad sedan 2009, eller har det inte delats ut sedan dess?
2013-04-28
Joakim:
Hej! Tack för en superkul show på stan igår! Jag har precis köpt biljetter till premiären. Ser fram emot det.

Ps. Jag klickade runt på er sida nyss. Sidan om Kotte-stipendiet verkar inte vara uppdaterad sedan 2009, eller har det inte delats ut sedan dess?
2013-03-27
Matt:
Hej Trattar.

Jag hoppas att premiären går bra i år, med tanke på att jag inte finner mig i publiken för första gången sedan 2005 (det finns ett konkret samband mellan Tratt-framgång och min närvaro i publiken har jag märkt). Ni har nämligen inte tagit hänsyn till att Meshuggah spelar Cirkus på den nionde maj, och jag kan tänka mig att det finns en hel del i publiken som tvingats ta ställning till frågan trattar/meshuggah?.

Men vi ses på lördagsshowen, tjo!

(det fanns kanske också en seriös önskan om att ni har en underbar premiär där också mitt bland allt svammel ovan)
2013-01-19
Phontrattarne:
Stort tack Staffan och kul att du tyckte om det. Om du blev sugen på att själv stå på scenen med oss, kommer vi hålla auditions under januari för manlig sångare, gitarrist och pianist.
Intresse kan du anmäla på info@phontrattarne.com
2013-01-18
Staffan Holmlöv:
Skön show på reccemottagningen idag!
2012-05-17
Agneta Sundström:
Tack för en musikalisk högtidsstund! Dock finns smolk i glädjebägaren, jag tyckte mig höra att texten i Kaffe utan grädde ändrats! Istället för att köpa flaskan eller TUBEN med grädde tyckte jag att man sjöng kuben? Jag hoppas jag hörde fel, men det var fullt möjligt att omkring 1939 köpa kaffegrädde i tub, den kunde ställas på sin hatt och öppnades genom att klippa av ett hörn i den motsatta änden. Man får inte förfalska historien!